De Krone, zoveel meer dan een restaurant

Restaurant De Krone in Nieuwpoort, uitgebaat door Leo van Raemdonck sinds het jaar 2000, is een gevestigde waarde op de zeedijk van deze mooie kuststad.

Keuken doorlopend open

U bent hier de hele dag welkom.
Van 12:00 tot 22:00 kan u komen genieten van diverse gerechten. De menukaartis gevuld met een ruime keuze aan verse en kwaliteitsvolle producten uit de zee en van het land. Vraag ook naar de dagelijks wisselende suggesties en dagschotels.

Drankjes en hapjes

Mensen die gezellig willen komen aperitieven of uitrusten van een stevige wandeling op de zeedijk, hebben de keuze uit verschillende bieren, wijn of een heerlijke gin-tonic. Dit kan vergezeld worden met een keuze aan verschillende hapjes en tapas.

Feesten

In deze prachtige zaak beschikken we ook over het creatieve talent om, verspreid over het jaar, leuke thema-avonden te organiseren met een mix van een lekker diner, kunst, muziek en dans. Ook voor privéfeesten, tot 120 personen, kunt u vrijblijvend vragen naar de mogelijkheden.

In een mooi interieur

Het hele jaar door staan hier mooie kunstwerken, van verscheidene kunstenaars, ten toon en te koop. Iedereen is welkom om deze te komen bezichtigen.

Back to Top