OPENINGSUREN
Onze keuken is open vanaf 12u00 tot 14u30 en vanaf 18u00 tot 22u00
Dinsdag gesloten
Woensdag en vrijdag middag gesloten
In vakanties/zomerperiodes en met feestdagen
kunnen de sluitingsdagen wijzigen
RESERVEREN
058/24.30.48
MENUKAART
Tapa's bij den apert
Plankje "serrano" ham
Witte worst "Atelier Dierendonck" met truffelsausje
Plank met varkens ribben pikant sausje
Mini fishsticks zelf gemaakt van kabeljauw met verse tartaar
Mini garnaalkroketjes huis bereid
Calamares in panco met verse tartaar
Schaal en schelpdieren om te delen of als voorgerecht
Oesters volgens aanvoer
Mini gamba's grof zeezout en cocktail
Pannetje vongole met lookboter
Pannetje mosselen met lookboter
Langoustines in de oven met kookboter (5 stuks)
Gamba's 3 stuks a la plancha (op z'n geheel gebakken zelf te pellen)
Voorgerechten
Huis bereide ganzenlever met garnituur
Klassieke garnalen cocktail
Huis gerookte zalm met hand gesneden, klassieke garnituren
Kaaskroketten met slaatje
Garnaalkroketten met slaatje
Salades
Salade geitekaas
Salade niçoise met verse tonijn rosé gegakken (volgens aanvoer)
Pasta's
Pasta bolognaise
Pasta vongole
Pasta frutti di mare, schaal en schelpdieren licht pikant
Visgerechten
Vis van de dag, rechtstreeks uit de vismijn volgens aanbod
Tomaat garnaal, slaatje hoeve eitje geserveerd met frietjes
Gebakken zeetong gebakken in hoeveboter met slaatje en frietjes
Kabeljauwhaas met jonge prei en witte wijnsaus
Onze wereld bekende fishsticks !!! Kabeljauw in panko, puree en verse tartaar
Bouillabaisse onze klassieker al 20 jaar lang
Noordzeevis, schaal en schelpdieren in een Zuiderse vissoep TOPPERTJE !!!!
Zeeuwse mosselen
Mosselen natuur
Mosselen witte wijn
Mosselen look/room
Mosselen licht pikant
Buiten de periode van de mosselen garanderen wij enkel de versheid
Vleesgerechten
Klassieke steak tartaar hand gesneden, fris slaatje en frietjes
West-Vlaams rund rechtstreeks van de boerderij, fris slaatje en frietjes
Filet pur (zeer zacht van structuur) fris slaatje en frietjes
Rib-eye (stevig vlees met vetnerven) fris slaatje en frietjes
Sauzen: peper, champignon, bearnaise, choron
Brasserie klassiekers
Stoofvlees op basis van DUVEL, fris slaatje en frietjes
Balletjes met tomatensaus
Vol au vent met krokantje en verse frietjes
Varkens ribbetjes met pikant sausje, slaatje en frietjes
SWEETS
Huis gemaakte chocolademousse
Crème brûllée
Vanille met aardbei (seizoen)
Dame blanche
Dame blanche de luxe met merengue
Mini dame blanche
Vanille ijs met advocaat
Coupe brésilienne
Coupe vanille met advocaat
Citroen sorbet met scheut wodka (coupe Colonel)
BEN & JERRY'S Cookie dough