Blader hier door onze menukaart

OPENINGSUREN

Onze keuken is open vanaf 12u00 tot 14u30 en vanaf 18u00 tot 22u00

Dinsdag gesloten

 Woensdag en vrijdag middag gesloten

 In vakanties/zomerperiodes en met feestdagen 

kunnen de sluitingsdagen wijzigen

RESERVEREN

058/24.30.48

MENUKAART


Tapa's bij den apert

Plankje "serrano" ham

Witte worst "Atelier Dierendonck" met truffelsausje

Plank met varkens ribben pikant sausje

Mini fishsticks zelf gemaakt van kabeljauw met verse tartaar

Mini garnaalkroketjes huis bereid

Calamares in panco met verse tartaar


Schaal en schelpdieren om te delen of als voorgerecht

Oesters volgens aanvoer

Mini gamba's grof zeezout en cocktail

Pannetje vongole met lookboter

Pannetje mosselen met lookboter

Langoustines in de oven met kookboter (5 stuks)

Gamba's 3 stuks a la plancha (op z'n geheel gebakken zelf te pellen)


Voorgerechten

Huis bereide ganzenlever met garnituur

Klassieke garnalen cocktail

Huis gerookte zalm met hand gesneden, klassieke garnituren

Kaaskroketten met slaatje

Garnaalkroketten met slaatje


Salades

Salade geitekaas

Salade niçoise met verse tonijn rosé gegakken (volgens aanvoer)


Pasta's

Pasta bolognaise

Pasta vongole

Pasta frutti di mare, schaal en schelpdieren licht pikant


Visgerechten

Vis van de dag, rechtstreeks uit de vismijn volgens aanbod

Tomaat garnaal, slaatje hoeve eitje geserveerd met frietjes

Gebakken zeetong gebakken in hoeveboter met slaatje en frietjes

Kabeljauwhaas met jonge prei en witte wijnsaus

Onze wereld bekende fishsticks !!! Kabeljauw in panko, puree en verse tartaar


Bouillabaisse onze klassieker al 20 jaar lang

Noordzeevis, schaal en schelpdieren in een Zuiderse vissoep TOPPERTJE !!!!


Zeeuwse mosselen

Mosselen     natuur

Mosselen     witte wijn

Mosselen     look/room

Mosselen     licht pikant

Buiten de periode van de mosselen garanderen wij enkel de versheid 


Vleesgerechten

Klassieke steak tartaar hand gesneden, fris slaatje en frietjes

West-Vlaams rund rechtstreeks van de boerderij, fris slaatje en frietjes

Filet pur (zeer zacht van structuur) fris slaatje en frietjes

Rib-eye (stevig vlees met vetnerven) fris slaatje en frietjes

Sauzen: peper, champignon, bearnaise, choron


Brasserie klassiekers

Stoofvlees op basis van DUVEL, fris slaatje en frietjes

Balletjes met tomatensaus

Vol au vent met krokantje en verse frietjes

Varkens ribbetjes met pikant sausje, slaatje en frietjes


SWEETS

Huis gemaakte chocolademousse

Crème brûllée

Vanille met aardbei (seizoen)

Dame blanche

Dame blanche de luxe met merengue

Mini dame blanche

Vanille ijs met advocaat

Coupe brésilienne

Coupe vanille met advocaat

Citroen sorbet met scheut wodka (coupe Colonel)

BEN & JERRY'S Cookie dough

Beste gebruikers, deze site slaat cookies op uw computer op.
Ze zijn bedoeld om uw webervaring te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten te bieden. Cookies worden ook gebruikt voor het personaliseren van advertenties. Als u meer informatie wilt over de cookies die we gebruiken, raadpleeg dan onze Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt deze ook aanpassen. Als u weigert, wordt uw informatie niet gevolgd wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie in uw browser gebruikt om uw voorkeur te onthouden om niet te worden gevolgd.
Cookie-instellingen