In Restaurant De Krone kan u steeds smakelijk eten in Nieuwpoort. Naast onze wisselende suggesties en dagschotels kunnen wij u deze vaste waarden aanbieden.
Bekijk hier onze menu kaart corona veilig en overzichtelijk
Dranken en wijnen zie onze place mats
Gelieve te reserveren via telefoon en niet via mail en dit om misverstanden te vermijden
Wij bieden u graag volgende reserveringstijden aan lunch 12u of 13u30 vooravond lunch menu all inn van 16u tot 17u30 diner 19u Diner 20u30 late diner 22u gelieve de tijden van reservatie te respecteren dank voor Uw begrip
Wij doen alles om het veilig te houden voor U en voor ons gelieve de regels te respecteren maar hou het gezellig want dat is onze doelstelling smakelijk team De Krone
Ontdek onze take away zie rubriek traiteur!!!!!!
Tapa's food to share |
|
Garanalen doe het zelf (ongepelde garnalen iedere dag vers op=op) Spaanse mini gamba's met fleur de sel en cocktailsaus Mini fruit de mer !ongepelde garnalen,langoustine,mini gamba's) Ierse gerookte zalm hand gesneden met klassieke garnituren en toast |
9 12 17 16 |
Mosselen in een krokant jasje met komkommer en verse tartaar Gefrituurde calamares met verse tartaar Mini garnaal kroketjes Gefrituurde zeetongreepjes met verse tartaar Scheermessen gewokt in look Schelpen geserveerd in tuinkruiden en geblust met witte wijn en room Scampi in pikant sausje Wok van zeevruchten met verse look (onze klassieker)
|
9 9 16 16 19 19 18 25
|
Camenbert in de oven met toast (Van Tricht) Kaaskroketjes gemaakt met 4 kazen (7stuks) |
15 15 |
Spaanse salami's pure porc Casa Sandra Spaanse ham
|
12 19
|
Witte worst met truffel mayonaise (Dierendonck) Zelf gemaakte bitterballen met truffel mayonaise
|
11 10
|
Voorgerechten |
|
Vooravond lunch menu all in van 16u tot 17u30Vis van de dag volgens aanvoer vismijn
|
|
Spaanse ham |
19 |
Cocktail van hand gepelde garnalen |
dagprijs |
Ierse gerookte zalm met klssieke garnituren en toast Mini fruit de mer (ongepelde garnalen,langoustine en mini gamba's) |
16 17 |
Scheermessen gewokt in de look Schelpen gewokt in de look geblust met witte wijn en room (Toppertje) Wok van zeevruchten (onze klassieker) Garnaalkroket per stuk Mini bouillabaisse |
19 19 25 9.50 21 |
Salades |
|
Salade Niçoise met verse tonijn roze gebakken |
25 |
Salade fromagi, frisse salade met fetakaas, parmesan en kaaskroketjes vegetarisch |
19 |
Salade met garnalen en gefrituurde zeetongreepjes |
28 |
Salade geitenkaas geserveerd op toast gebrand met tijm vegetarisch |
20 |
Salade met gerookte zalm, garnalen en lauw warme langoustines Salades geserveerd met verse frietjes 3 / extra brood 2 |
26
|
Pasta & vegetarische gerechten |
|
Spaghetti Bolognaise |
17 |
Onze verse pasta's met fettucini |
|
Pasta met verse tonijn rose gbakken met ratatouille van Zuiderse groentjes |
25 |
Pasta met schelpen en verse tuinkruiden |
25 |
Pasta frutti di mare licht pikant sausje (een van de klassiekers op de kaart)
|
31
|
Vegetarische gerechten |
|
Kaaskroket (per stuk) |
8 |
Salade fromage met feta kaas parmesan kaaskroketjes |
19 |
Salade met geitenkaas Salade mixte met tomaat komkommer rode ui en rauwkost Pasta met zuiderse groentjes parmezaan en ruccola |
20 12 17 |
De zee onze tuin |
|
Tomaat met hand gepelde garnalen vers gemaakte mayonaise en frietjes (1stuk of 2 stuks) |
dagprijs |
Sliptongetjes gebakken in hoeveboter met verse tartaar en frietjes |
dagprijs |
Kabeljauw klassiek met puree garnalen en mousseline saus a la minute |
31 |
Huisgemaakte fishsticks van kabeljauw met verse tartaar en puree |
29 |
Vis van de dag volgens aanvoer |
dagprijs |
Gamba's op z'n geheel op de plancha met tuinkruidensausje fris slaatje en frietjes |
29 |
Bouillabaisse |
32 |
(als we ons clienteel mogen geloven de beste van Nieuwpoort) |
|
Zeeuwse mosselen |
|
Mosselen natuur |
25 |
Mosselen witte wijn |
27 |
Mosselen met duvel (flesje Duvel in de pot zie beste mosselen aan de kust "De Standaars/nieuwsblad) |
28 |
Mosselen met look, room en mosterd klassiek recept uit Zeeuws vlaanderen |
28 |
Mosselen met ratatouille van verse groentjes |
29 |
Buiten het mosselsezoen garanderen wij enkel de versheid van dit produkt |
|
Onze klassiekers uit de brasserie keuken |
|
Tomaat garnaal met verse handgepelde garnalen en verse mayonaise 1 stul of 2 stuks |
dagprijs |
Americain hand gesneden en klassiek geprepareerd |
28 |
Runds stoofvlees op basis van DUVEL triple hop |
24 |
Vol au vent klassiek recept met mousseline saus als side dish |
23 |
Balletjes in tomatensaus |
21 |
Witte worst met vers gemaakte appelmoes (2stuks) Dierendonck |
21 |
Atelier Dierendonck |
|
Americain hand gesneden en klassiek geprepareerd |
28 |
Chateau briand gebakken naar Uw wens |
28 |
Filet pure gebakken naar Uw wens (zeer zacht van structuur met beetje vet gedooraderd) Sauzen pepersaus, champignon, roquefort bearnaise choron
|
35 3,50 4
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kindergerechten |
|
Spaghetti |
12 |
Witte worst met zelf gemaakte appelmoes en frietjes |
13 |
Zelfgemaakte balletjes in tomatensaus met frietjes |
14 |
Steak 150 gr met slaatje en frietjes |
18 |
|
|
Mini mosselpan met verse frietjes |
13 |
Sliptong met slaatje, verse tartaar en frietjes |
18 |
Gefrituurde zeetongreepjes met verse tartaarsaus |
16 |
Zelf gemaakte fishsticks van kabeljaus met verse tartaar en puree Garnaalkroket met fris slaatje en frietjes Kaaskroket met fris slaatje en frietjes Extra Appelmoes Puree extra bord |
18 13 12
4 3 2 |
Wij serveren deze gerechten enkel aan kinderen dank voor uw begrip |
0 |
Staan er bepaalde gerechten niet op het menu, die u wel verwacht had? Neem dan even contact op met restaurant De Krone in Nieuwpoort voordat u bij ons komt eten. Wij helpen u dan verder.